Kanootin kapean vesille työnsin...

Kirpeän syyssään nipistellessä poskipäitä on mukava muistella mennyttä kesää ja iloisia tunnelmia kesäleiriltä.

Menneen kesän huippukohta inkoolaisille ja fiskarilaisille partiolaisille oli ehdottomasti yhteinen Pallomeri kesäleiri. Leiri järjestetiin Tammisaaren Skutvikenissä merenrannalla 11.-16.6.2013. Tiistaista torstaihin leiristä nauttivat partiolaiset tarpojaikäisistä ylöspäin ja perjantaina leirille saapuivat myös sudenpennut ja seikkailijat. Yhteensä leirillä oli noin 60 partiolaista ja mahtui mukaan joukkoon myös liuta partiolaisten vanhempia ja ystäviä, joita ilman leiri ei olisi onnistunut.

Leirin teemana oli Suomen Partiolaisten tämän vuoden ohjelmapainotuksen mukaan Villinä veteen. Vesillä melottiin, purjehdittiin jollilla, uitiin ja leikittiin. Rannalla rakenettiin hiekkalinnoja ja uitiin oikeassa pallomeressä. Tulihan sitä vettä myös taivaalta, mutta se ei menoa hidastanut.

Pallomeren kohokohtia olivat tarpojien, samoajien ja vaeltajien yhteinen melontaretki Tammisaaren kaupunkiin, jossa tutustuttiin Tammisaaren Meripelastajien alukseen ja toimintaan. Sudenpennut ja seikkailijat pääsivät heti saapumispäivänä vesille tarpojien opastaessa heitä kanoottien ihmeelliseen maailmaan. Perjantain suuri iltanuotio kokosi yhteen läntisen uudemaan lippukunnat leirilippukuntien lisäksi Valontuojat Tammisaaresta ja Karjaalta Raaseporin Rautamyrtit. Nuotio syttyi jokaisen lippukunnan edustajan toimesta neljästä eri ilmansuunnasta. Hienoa tilaisuutta kunnioitti läsnäolollaan myös Uudenmaan Partiopiirin piirinjohtaja Antti Koistinen.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten tässä niitä tulee!


Nautiskelua pallomeressä (kuva Tiina Alapeteri)

Rantaleikkejä tarpojien tapaan (kuva Tiina Alapeteri)


Olohuone/ruokailukatos (kuva Tiina Alapeteri) 
Kanootin kapean kaisloihin soudan.. (kuva Tiina Alapeteri)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leirivehkeiden pakkaus 101

Kevään ensiseikkailut Kopparnäsissä