Tunnelmia talviretkeltäMaaliskuun ensimmäisenä lauantaina sudenpentulauma Apinat lähtivät talviretkelle Gölisnäsiin Bärösundiin. Sudenpennut kirjoittivat retkestä seuraavanlaisen jutun:  

Jännittävä talviretki lumisessa maastossa


Menomatkalla lähdettiin kimppakyydeillä kololta. Saavuimme lossi satamalle. Kiipesimme lumiselle kalliolle ja laskimme alas mäkeä. Sitten juoksimme takaisin autoille. Lossi tuli satamaan, ja autot ajettiin lossiin. Kun olimme vastarannassa ajoimme autot perille. 
Jäänaskaleihin tutustumista (kuva Ville Ojanperä)

Retkipaikalta löydetty raato (kuva Ville Ojanperä)
Kun olimme perillä otimme reppumme ja hiihdimme/kävelimme perille. Kun oltiin perillä saimme vapaa ajan, kolme sudenpentua löysi hirven vasan raadon. Kun olimme menneet taas leikkimään/laskemaan mäkeä yhden partiolaisen stiiga liukui jäille. Mutta onneksi saimme sen sieltä pois. Sen jälkeen harjoiteltiin jäänaskalien käyttöä.

Sen jälkeen paistettiin makkaraa, jaettiin rinkelit ja kuumaa kaakaota. Jotkut partiolaiset polttivat rinkelinsä mustiksi ja jotkut vain lämmittivät ne. Kun oltiin lähtemässä tuli todella kylmä ja alkoi tuulla kovasti. Retki oli hyvä.
Koko porukka koossa, kiitos retkestä! (kuva Ville Ojanperä)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leirivehkeiden pakkaus 101

Kevään ensiseikkailut Kopparnäsissä