Muistoja kesästä ja partiosyksyä!

                                                   

Ystävät iltanuotiolla (Kuva Jenni Holmström)

Huima 2012

Partiotoiminnan kohokohta kesällä oli Huima 2012 Uudenmaan Partiopiirin piirileiri, joka järjestettiin Lopen Räyskälässä 30.7.-7.8. Inkoolaisia leirille osallistui reilut parikymmentä ja kaikenkaikkiaan leirillä oli yhteensä yli 2000 partiolaista ja myös ei - partiolaista. Majoituimme yhdessä Siuntion Koskikarojen, Porvoon Metsänkävijöiden ja Polariksen kanssa mahtavassa Soihtu -savussa. Huimaan leiriohjelmaan kuului muun muassa kaikille ikäryhmille ruokalaakso, jossa esimerkiksi sudenpennut ja seikkailijat valmistivat retkikeittimillä pasta bolognesea. Leirillä kaikki ikäryhmät pääsivät myös osallistumaan partiotaitokisoihin. 

Tunnelmaa leirin päättäjäisistä (Kuva Jenni Holmström)
Tunnelmaa leirin päättäjäisistä (Kuva Jenni Holmström)

Kotiinlähtöpäivänä tuli haikea olo, kun uusille kavereille vilkutettiin bussin ikkunasta. Onneksi jo elokuun puolivälissä InkS, Polaris ja SKK kokoontuivat Fiskariin muistelemaan Huimaa herkkujen ja kuvien kera. Siellä totesimme yhteen ääneen, että yhteistyö jatkuu varmasti tulevaisuudessa, ehkä jo ensi vuonna kesäleirin merkeissä. 
Katso täältä lisää kuvia Huimasta!

Partiosyksyä

Partiotoiminta Inkoossa käynnistyi taas elokuun lopussa, kun lippukunnan johtajisto ja samoajat tempaisivat teltan mukaan ja suunnistivat S-marketin pihalle. Tarkoituksena oli saada näkyvyyttä partiotoiminalle ja kenties houkutella mukaan uusia jäseniä. Lippukunnassamme kun on jo pidempään vallinnut pula aikuisista. Kauppa kävi vilkkaana ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta, mutta vain muutama rohkea uskaltautui teltalle ihmettelemään partiolaisia.
25.8. Niger -teltta nousi pystyyn Inkoon keskustassa (Kuva Tiina Alapeteri)

Syyskuun alussa pidimme kololla vanhempainillan kaikille vanhemmille, keskustelimme syksyn suunnitelmista ja ryhmien tilanteesta. Kokouksen päätyttyä meillä oli valmiina syksyn partiokokousten vetovuorolista. Kiitos kaikille aktiivisille ja avuliaille vanhemmille!

Lokakuun alussa on sitten seuraavien seikkailujen vuoro, kun sudenpentulauma Apinat lähtee päiväretkelle, seikkailijajoukkue Mahtavat Möröt omalle yöretkelleen ja samoajat sekä vaeltajat viettävät seikkailupäivää Helsingissä. 

Tervetuloa rohkeasti mukaan toimintaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leirivehkeiden pakkaus 101

Kevään ensiseikkailut Kopparnäsissä